Aštuntokų išleistuvės (2024 m. m.)

  • Paskelbė : Almantas Keliuotis
  • Paskelbta: 2024-06-18
  • Kategorija: Pranešimai

AŠTUNTOKŲ IŠLEISTUVIŲ DAINA

Šios savaitės pradžioje Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazija atsisveikino su dvylikta aštuntokų laida. Iš viso aštuntos klasės baigimo pažymėjimus atsiėmė 82 mokiniai.

Paskutinę mokslo metų dieną Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazijoje netilo šurmulys: nešini gėlių puokštėmis klasės auklėtojoms, pasidabinę šypsenomis ir lydimi jaudulio paskutinį syk į mokyklą rinkosi aštuntokai. Būsimiems gimnazistams išleistuvių šventę tradiciškai organizavę septintos klasės moksleiviai, progimnazijos pedagogai, direktorius Zenonas Pošiūnas ir Rokiškio rajono savivaldybės meras Ramūnas Godeliauskas išeinantiems linkėjo sėkmės kremtant mokslus, nuolatinio smalsumo, tikslų “išsigryninimo“ ir gebėjimo išlikti stipriais net sunkiausiose situacijose.

Šventėje pagyrimais ir simbolinėmis dovanėlėmis buvo apdovanoti labai gerais įvertinimas (devintukais-dešimtukais) mokslus baigę mokiniai. Tokių šiemet progimnazijoje “užderėjo“ beveik dešimt, o vienas jų – 8 b klasės moksleivis Karolis Pimpė (klasės auklėtoja Rasa Čižauskienė) - aštuntą klasę baigė vien dešimtukais. Jam ir dar aštuoniems tokiais pat gerais įvertinimais mokslo metus baigusiems 5-7 klasių progimnazijos moksleiviams ateinančią savaitę rajono savivaldybėje bus įteikta 500 Eur. premija už gerą mokymąsi.

Su dainomis, šokiais ir glėbiais palinkėjimų tęsti mokslų į gimnaziją išlydėti aštuntokai savo ruožtu irgi neliko skolingi: dėkojo juos ugdžiusiems pedagogams, klasės auklėtojoms Linai Petrauskienei, Dianai Černiuvienei ir R. Čižauskienei, progimnazijos administracijai bei visam kolektyvui.

Agnė Mackuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas