SĖKMĖS ŽINGSNELIAI 2024

  • Paskelbė : Almantas Keliuotis
  • Paskelbta: 2024-06-14
  • Kategorija: Pranešimai

SĖKMĖS ŽINGSNELIAI 2024

Filmas

Šių metų vertybių sklaidos projekto „Sėkmės žingsneliai – 2024“ baigiamasis renginys ir vėl sukvietė didžiulį būrį Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazijos vardą garsinusių mokinių ir jų tėvų bei mokytojų. Kiekvienam mokiniui, įvairiose rajoninėse olimpiadose, konkursuose užėmusiam prizines vietas buvo įteikti padėkos raštai ir atminimo statutėlės. Komandinėse varžybose, konkursuose laimėjusiems prizines vietas komandų nariams taip pat teko garbė į sceną lipti raudonu kilimu ir atsiimti jiems skirtas padėkas.

Už laureatų paruošimą padėkos įteiktos mokytojoms. Kai kurie mokytojai sužibėjo net kelis kartus, kai vieni po kito į sceną lipo jų paruošti mokiniai.

Renginio metu susirinkusius linksmino buvusios progimnazijos mokinės. Sveikino Rokiškio rajono savivaldybės vicemeras A.Taparauskas. O džiaugsmingiausią darbą: kviesti ir apdovanoti nusipelniusius – buvo paskirta direktoriui Z. Pošiūnui ir mokyklos prezidentei L. Narkevičiūtei bei mokyklos tarybos pirmininkui L. Brekiui.

Projekto pagrindinius prizus: 300 Eur. pasirinktai ekskursijai, laimėjo 4c klasė, klasės vadovė R. Vaitiekauskienė ir 5b klasė, klasės vadovė L. Kraskauskienė.

Tai vienas džiaugsmingiausių progimnazijos renginių, kada nenutyla plojimai, veiduose vos telpa šypsenos ir širdys prisipildo džiaugsmo.

Tikimės, kad mūsų progimnazijos mokytojai ir mokiniai ir toliau sieks mokslo, sporto, meno aukštumų. Ir kaip šių metų simbolis ĄŽUOLAS stiprės, augs ir garsins progimnazijos vardą rajone ir už jo ribų.

Nuotraukų galite rasti paspaudę šią nuorodą:

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AFYG0dNJuDbVMmM&id=2B063042A7B32FDA%21444351&cid=2B063042A7B32FDA

 

Parengė J. Kaušakytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas