„Robotikos akademijos” stovykla „Aš – pasaulių gelbėtojas“

  • Paskelbė : Almantas Keliuotis
  • Paskelbta: 2023-06-26
  • Kategorija: Pranešimai

     Jau keletą metų iš eilės Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazijos pradinių klasių mokiniai lanko „Robotikos akademijos“ neformalaus ugdymo veiklas. Birželio mėnesį organizuojama dieninės stovyklos.
     „Robotikos akademija“ - tai organizacija, galinti didžiuotis daugiau negu 10 metų stovyklų organizavimo patirtimi, geriausio STEAM būrelio teikėjo apdovanojimais ir daugiau nei 50 lokacijų visoje Lietuvoje.
     Neformalaus ugdymo veiklose, stovyklų metu jaunieji išradėjai kviečiami pasinerti paslaptingą robotikos, inžinerijos, programavimo, logikos ir kūrybos pasaulį. Kartu su mokiniais gvildendamos užduotys, sprendžiami klimato kaitos, užterštumo, energijos ir resursų problemos. Stovyklos metu aptariamas pasaulis, kuris yra skirtas atskirų stichijų suvokimui, tad per penkias stovyklos dienas stovyklautojai įgyja naujų žinių ir sužino begalę negirdėtų faktų. Penki unikalūs pasauliai, tai - penkios dienos kupinos nepatirtų nuotykių!
      Stovykloje „Aš – pasaulių gelbėtojas“ savo technologines žinias bei įgūdžius gilino konstruodami ir programuodami, naudodami pačius moderniausius įrankius - iPad planšetinius kompiuterius ir naujausius edukacinius robotų „LEGO Education Spike Prime“ rinkinius. Tai galimybė ne tik pažinti, ugdyti inžinierinius, konstravimo, programavimo gebėjimus, bet kūrybiškumą.
     
Pažangiausios šių dienų technologijos įgalina vaiką augti bei tobulėti!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos